اطلاعات کتاب
۱۰%
موجود
products
قیمت کتاب چاپی:
۲۵۰۰۰۰۰ريال
تعداد مشاهده:
۵۲۵







تغذیه و جرم «از منظر جرم شناسی و آموزه های اسلامی»

دسته بندی: علوم جنايي - جرم شناسي

شابک: ۹۷۸۶۰۰۱۹۳۵۶۰۲

سال چاپ:۱۳۹۵

۱۷۶ صفحه - رقعي (شوميز) - چاپ ۱
قیمت کتاب الکترونیک: ۱۲۵۰۰۰۰ريال
تخفیف:۱۰ درصد
قیمت نهایی: ۱۱۲۵۰۰۰ ريال

سفارش کتاب چاپی کلیه آثار مجد / دریافت از طریق پست

سفارش کتاب الکترونیک کتاب‌های جدید مجد / دسترسی از هر جای دنیا / قابل استفاده در رایانه فقط

سفارش چاپ بخشی از کتاب کلیه آثار مجد / رعایت حق مولف / با کیفیت کتاب چاپی / دریافت از طریق پست

     
1- كليات
2- رابطه تغذيه و بزهكاري ازمنظرجرم‌شناسي
3- مباني ارتباط ميان تغذيه و بزهكاري
4- تاثير انواع مواد غذايي بر رفتار مجرمانه
5- تحليل رابطه‌ي ميان تغذيه و رفتار مجرمانه
6- پيشگيري ازجرم برمبناي نقش تغذيه دروقوع رفتارمجرمانه
7- جايگاه تغذيه در پيشگيري اجتماعي
8- .....
پيشگفتار 11
مقدمه 13

فصل اول:كليات 19
مبحث اول: مفاهيم 21
گفتار اول: مفاهيم لغوي 21
بند اول: مفهوم لغوي تغذيه 21
بند دوم: مفهوم لغوي جرم 21
گفتار دوم: مفاهيم اصطلاحي 22
بند اول: مفهوم اصطلاحي تغذيه 22
بند دوم: مفهوم اصطلاحي جرم 24
1.رفتار مجرمانه در حقوق جزا 24
2.رفتار مجرمانه در جرم‌شناسي 24
مبحث دوم: پيشينه 26
گفتار اول: پيشينه عام 26
گفتار دوم: پيشينه خاص 27
مبحث سوم:‌يافته‌ها 29
گفتار اول: اهميت و جايگاه تغذيه در جرم‌شناسي 29

فصل دوم:رابطهتغذيهوبزهكاريازمنظرجرم‌شناسي 33
مبحث اول: مباني ارتباط ميان تغذيه و بزهكاري 35
گفتار اول: تاثير رژيم غذايي بر رفتار 35
گفتار دوم: جرم‌شناسي زيستي 37
مبحث دوم: تاثير انواع مواد غذايي بر رفتار مجرمانه 40
گفتار اول: تاثير شكر بر رفتار مجرمانه 41
بند اول: تعريف شكر 42
بند دوم: تبيين چگونگي تاثير شكر بر رفتار 43
بند سوم: آزمايش تحمل گلوكز 46
بند چهارم: مطالعات مبين ارتباط كمي‌قند خون و رفتار مجرمانه 47
گفتار دوم: تاثير سرب بر رفتار مجرمانه 54
بند اول: اپيدمولوژي 54
بند دوم: منابع سرب 55
بند سوم: مسموميت سربي قبل و حين بارداري 58
بند چهارم: مسموميت سربي در بزرگسالان 58
بند پنجم: مسموميت سربي در كودكان 59
بند ششم: تحقيقات مبين ارتباط ميان سرب و رفتار مجرمانه 61
بند هفتم: روش آزمايش مسموميت سربي 62
گفتار سوم: تاثير افزودني‌هاي غذايي بر رفتار مجرمانه 64
بند اول: تعريف افزودني‌هاي غذايي 64
بند دوم: انواع افزودني‌هاي غذايي 64
الف. آرايشي/ بهداشتي/ رنگ‌ها 64
ب. نگه دارنده‌ها / آنتي اكسيدان‌ها 65
ج. شيرين كننده‌ها 66
بند سوم: تاثير افزودني‌هاي غذايي بر رفتار 67
بند چهارم: مطالعات مبين تاثير افزودني‌هاي غذايي بررفتار مجرمانه 67
گفتار چهارم: تاثير الكل بر رفتار مجرمانه 68
بند اول: تعريف الكل 68
بند دوم: متابوليسم الكل در بدن 69
بند سوم: اثرات سوء مصرف الكل در آموزه‌هاي اسلامي 70
بند چهارم:تفاوتانبياوقانونگذارانبشريدرزمينهتحريممسكرات 74
بند پنجم: تحقيقات مبين ارتباط الكل و رفتار مجرمانه 75
الف. ارتباط ميان مصرف الكل و جرم در انگليس 76
ب. ارتباط ميان مصرف الكل و جرم در آمريكا 77
ج. ارتباط ميان مصرف الكل و جرم در كره 79
گفتار پنجم: تاثير مواد غذايي آلرژي‌زا بر رفتار مجرمانه 80
بند اول: تعريف آلرژي 80
بند دوم: عوامل حساسيت غذايي 81
بند سوم: تحقيقات مبين ارتباط ميان مواد غذايي آلرژي‌زا ورفتار مجرمانه 82
مبحث سوم: تحليل رابطه‌ي ميان تغذيه و رفتار مجرمانه 84
گفتار اول: تحليل‌هاي زيست شناختي 84
بند اول: تاثير تغذيه بر جسم و روان 84
بند دوم: تاثير تغذيه بر عملكرد مغز 85
گفتار دوم: تحليل‌هاي روان شناختي 88
بند اول: تاثير تغذيه بر هوش 88
بند دوم: ارتباط ميان هوش و جرم 90
بند سوم: تاثير تغذيه بر ناتواني‌يادگيري 92
بند چهارم: ارتباط ميان ناتواني‌يادگيري و جرم 94
بند پنجم: تاثير تغذيه بر بيش فعالي 95
بند ششم: رابطه‌ي بيش فعالي و جرم 97
بند هفتم: تاثير تغذيه بر مزاج 98
الف. مزاج صفراوي(گرم و خشك) 101
1.خصوصيات جسماني 101
2.خصوصيات رواني 102
ب. مزاج دموي(گرم و تر) 102
1. خصوصيات جسماني 102
2- خصوصيات رواني 102
ج. مزاج بلغمي(سرد و تر) 103
1.خصوصيات جسماني 103
2.خصوصيات رواني 103
د. مزاج سوداوي(سرد و خشك) 103
1. خصوصيات جسماني 103
2. خصوصيات رواني 103
بند هشتم: توجه به مزاج در سيستم عدالت كيفري 105
مبحث چهارم:رابطهتغذيهوبزهكاريازمنظرآموزه‌هاياسلامي 108
گفتار اول: تاثيرنوع خوردني‌ها و آشاميدني‌ها بر رفتار مجرمانه 109
گفتار دوم: تاثير كميت تغذيه بر رفتارهاي نابهنجار 114
گفتار سوم: كيفيت شرعي به دست آوردن خوردني‌ها و آشاميدني‌ها و تاثير آن بر جرم (حرام خواري و تاثير آن بر جرم) 116

فصل سوم:پيشگيريازجرمبرمبناينقشتغذيهدروقوعرفتارمجرمانه 123
مبحث اول: تاريخچه، مفهوم و انواع پيشگيري 125
گفتار اول: تاريخچه پيشگيري 125
بند اول: تاريخچه پيشگيري در جهان و ايران 125
بند دوم: تعريف پيشگيري 128
الف. مفهوم لغوي 128
ب. مفهوم اصطلاحي 129
بند سوم: انواع پيشگيري از جرم 130
الف. پيشگيري اوليه، ثانويه و ثالثه 130
ب. پيشگيري قضايي و كيفري، وضعي، جامعوي و رشد مدار 132
مبحث دوم: جايگاه تغذيه در پيشگيري اجتماعي 134
گفتار اول: تغذيه و پيشگيري جامعه مدار 134
بند اول: رژيم غذايي قبل از بارداري 136
بند دوم: بهداشت دوران بارداري 136
بند سوم: تغذيه كودك با شير مادر 137
گفتار دوم: تغذيه و پيشگيري رشد مدار 144
مبحث سوم: تغذيه و پيشگيري وضعي 146
مبحث چهارم: تغذيه و پيشگيري كيفري 148
گفتار اول: تقنين كيفري 148
بند اول: قانون مواد خوردني، آشاميدني آرايشي و بهداشتي 148
بند دوم: قانون مجازات اسلامي 149
الف. الكل 149
ب. آلودگي هوا 150
ج. قانون نظارت شرعي بر ذبح و صيد 151
گفتار دوم: اصلاح و درمان رژيم غذايي زندانيان 151
بند اول: حق تغذيه زندانيان 152
الف. فقه اسلام 152
ب. اسناد بين المللي 153
ج. حقوق ايران 154
بند دوم: نقش اصلاحي تغيير رژيم غذايي در زندان 155

نتيجه گيري و پيشنهادات 159
فهرست منابع 163